Witcher 3 – Hearts of Stone

Akciósan sikerült megvenni a két nagy DLC-t a játékhoz. Igazából a W3 sikere után hagyott kis űrt próbáljuk meg ilyenkor kitolni. Ezért akartam én is. Az őszi szünetben le is toltam a DLC-t. Nagyon kellemes szórakozás volt, megérte az árát az első.

tumblr_nudd5t7vma1uuf9kxo1_1280

A második nagyobb falatnak tűnik. Míg az elsőben olyan 10-15 óra volt, a második már eszi az időt 40+ lesz. Ebben az évben le kellene pedig tolni. A W3 és a kiegek nagyon sok helyet esznek a tárhelyemből. Vagy 60 GB. Ami a legrosszabb, ha jön hozzá frissítés, nagyon sok hely kell, hogy végig tudjon futni.

The Witcher 3 – The Wild Hunt

Nagyon nagy falatnak tűnt, azért is halogattam. Nagyon jónak mondták, régen megvettem akcióban, de úgy gondoltam, hogy majd nyárra kell ez nekem. Akkor jobban tudok bele tolni időt. El is kezdtem, mikor a második DLC kijött hozzá.

Fehér Gyümölcsöskert

Fehér Gyümölcsöskert

A héten be is fejeztem. Nagyon kellemes volt. Jó volt egy ilyesmi open world játékkal játszani. Szépen lehetett fejlődni, a karaktarünket alakítani. Azt hiszem, hogy teljes legyen a kép, a két DLC-t is be kell majd szerezni. De most kicsit sok volt a W3, pihenés lesz belőle. Ha nem bírom, akkor vétel és tolás.