Gumiszerelés egy doboz Lego áráért

Ha az ember gyermeket vár, a rengeteg jókívánság mellett senki sem felejti el felhívni a figyelmét arra sem, hogy mekkora megmérettetések és milyen nehézségek várnak rá a közeljövőben. Gondolok itt a testi változásokra, az alvás nélkül létre, a mentális megmérettetésekre, na meg az anyagi vonzatára ennek az egésznek.

Gyereket nevelni ugyanis mostanában már milliókba kerül, és még mielőtt valaki rácáfolna erre a kijelentésemre, hadd mondjam el, hogy egy igazán jó minőségű babakocsi újonnan most már annyiba kerül, mint egy olcsó használt autó. Aztán később meg jönnek a játékok… Legutóbb amikor betettem a lábam egy játékboltba azt hittem, hogy szívinfarktus kapok az áraktól. De mit van mit tenni, azt szeretném, hogy gyermekem mindennél boldogabb legyen.

A játékbolt után autószervizbe vittem gumicserére az autómat, ami legalább megnyugtatott, hiszen tudtam, hogy legalább a gumiszerelési árak miatt nem kell aggódnom. Egyrészt sokszor kedvezőbbek, mint egy egy doboz Lego akár, másrészt pedig tudom, hogy a Méta Autószerviznél mindig a legprofibb szolgáltatást kapom a pénzemért.

Még pár évvel ezelőtt egy barátom ajánlotta ezt a műhelyt és azóta is folyamatosan oda hordom az autómat, legyen szó gumiszerelésről, klíma töltésről, vagy akár kuplung cseréről. Ők azok, akik aztán tényleg mindent bevállalnak és precízen, pontosan véghez is viszik. Nem volt még olyan munkálat, amivel csalódást okoztak volna nekem, és náluk tudom, hogy mindig nagyon jó kezekben van az autóm.

gumiszerelési árak

Tudom ajánlani, hogy nézetek körül a weboldalukon, a metaautoszerviz.hu-n, mert ott aztán minden fenn van róluk. Egy egész menüpont taglalja például a szerviz szolgáltatásait, ráadásul mindegyikről egyenként ki is fejtik, hogy hogyan veheted észre az adott meghibásodást, hogyan kell azt kezelni, illetve hogy náluk hogyan folyik egy-egy adott munkálat a szervizben.

Különböző blogbejegyzéseket is publikálnak, amik nagyon jól tudnak jönni bizonyos helyzetekben. Én is az egyik ilyen cikkből jöttem rá arra, hogy milyen komoly baja is van az autóm kuplungjának, amit aztán a szerelők is igazoltak a műhelyben, amikor elvittem hozzájuk a kocsit. A szolgáltatások mellett egy árlista is fel van töltve, ahol nem csak a gumiszerelési árak vannak publikálva, de minden egyéb szolgáltatás ára szerepel rajta. Vannak természetesen normaidős szolgáltatások is – az ilyen munkálatok esetében a végösszeg csak utólag derül ki.

A profizmusukon kívül amit még teljességgel imádok náluk az az online időpontfoglalási rendszer. Így ugyanis nem kell e-maileket írogatnom, nem kell senkit hívogatnom, hanem csak egyszerűen felmegyek az oldalukra és egy online platformon keresztül lefoglalom a legközelebbi szabad időpontot. Én főleg azok közé az emberek közé tartozom, akik utálnak bárkit is felhívni telefonon az ismerőseiken kívül, így ez nekem egy nagyon praktikus megoldás.

Praktikus megoldásról jut eszembe… Ti találkoztatok már más autószerviznél a “gumiabroncs-hotel” szolgáltatással? A Méta Autószerviznél ugyanis lehetőség van arra, hogy a lekerült abroncsokat náluk hagyhatod és tárolhatod ott őket a következő csere idejéig. Én most a nyári gumikat tetettem fel, azonban nem kellett vinnem semmit, hiszen a téli szett ott csücsült náluk, így csak ki kellett cserélni őket és mehetett a nyári szett a téli helyére a raktárba. Nekem ez főleg praktikus, hiszen egy budapesti panellakásban nem igazán van hely, ahol tárolhatom a gumikat.

Egy szó, mint száz, ha a Méta Autószervizt választod, az autód karbantartásnak közel sem kell olyan nehéznek lennie, mint a gyereknevelésnek.