Samsung ügyfélszolgálat

A nemrég vásárolt TV-mel vannak bajok. A smartHUB nem működik, így az okostévém buta. Semmilyen programot nem tudok telepíteni, maga a telepítő program sem indul el. A tévé frissítését sem találja meg, pedig internet van a tévén. Böngészni tudok, a Samu fiókomba be tudok lépni. További bajom, hogy a beépített lejátszójával némely filmeknél csúszik a hang.

Ezeket a panaszokat adtam elő a Live Chat ügyfélszolgálaton. Sajnos megnyugtató választ nem kaptam. A smartHUB hibára azt mondta, hogy karbantartás volt olyan 2-3 hete és még nem állt helyre a szerver. Mert stabilizálódnia kell még – ez akkora duma, hogy iszonyat.

A frissítésre azt mondta, hogy nem minden tévének rakják fel a cuccait a szerverre, azért nem talált semmit –  ez is sáros nekem valamiért. Mondom, hogy a F6500-as típust nem is kínálja fel a felület, ezt feljegyezte, mert a majd kollégái felviszik. Tegnap USB-ről megcsináltam a frissítést egyébként.

A hang csúszását meg próbálgatnom kell az új FW-vel. Szóval: semmit, de semmit nem oldott meg. Zagyva válaszok, megoldás nélkül…

Több két kerékkel

Tegnap jó kis nap kerekedett ki. Jó sokáig henyéltünk, majd elindultunk a városba. Igazából biciklit szerettünk volna nézni a kicsinek. El is mentünk a boltba. 24-eseket néztünk ki, a 20-as már kicsi volt. Meg is lett a szerelem – mondanom sem kell, hogy az egyik legvadabb színben. Szóval nem bírtuk ott hagyni, jelentős árengedményt adtak rá, így nem sokat teketóriáztunk, felszereltettük, beállíttattuk és el is hoztuk.

Utána ismét a város felé vettük az irányt. A Fórumban kellett ügyet intézni, mert egy ruhát vissza kellett váltani, mert kicsi volt. Eddig én persze a MM-ben ütöttem el az időmet. A Samsung HangProjektorokra néztem rá. Egészen kellemes hangja volt a nagynak, ami 200eFt volt. Amit én néztem ki, azt nem tudtuk beüzemelni, mert az nem volt bekötve, csak kirakva.

iron-man-3

Este megnéztük 3D-ben az Iron Man 3 filmet. Én ezt nyáron a moziban láttam, ott másabb hatás volt és iPad sem volt a közelben. Itthon a végére már ránéztem a netre. Ez sokat el is mond a filmről. Egyszer-kétszer lehet ez jó szórakozás, de nem hinném, hogy erre kattan rá igazán valaki. De tegye.