Revenge új évad

Tegnap este elkezdtem az új évadot nézni. A 4 napos hosszú hétvégén haladni is lehet ezekkel. De úgy belejöttünk, hogy az eddig kijött összes részt meg is néztük. Nem volt sok, eddig 4 ment le.

emily_vancamp_in_revenge-1280x720

Ez már nagyon meg van csavarva. Néha azt érzem, hogy ez már sok. Nem mondom, izgalmas, jó kavarások ezek, de ott a de. Egyelőre fogjuk követni. Lehet a tavalyi lezárás után hagytam volna, de sok pénzt termel ez még.

Revenge #3

Véget ért ez az évad is. Három utolsót gyűrtünk le az este. Eléggé elfáradt már a dolog, túl sok szálat hoztak be. Én már a közepe fele vártam, hogy záródjon le és engedjünk ezt el szépen csendben.

Revenge-Bosszu-harmadik-evad

A végét nyilván nem mondom el, nem írom, re továbbra is reménykedem, hogy lezárt a történet ezzel. Jó volt, izgalmas volt, kavartak rendesen.

Revenge #2

Tegnap el is feledkeztem megírni, hogy végeztem a Revenge második évadjával. Azért itt már a szálak rendesen össze vannak kuszálva, jött egy pár új szál. Az üzleti életet érintő beszélgetések és mocsokságok sem voltak kihagyva.

revenge_2

Aki nézi és nem akar dolgokat megtudni, az ne olvassa tovább. Tovább »

Revenge #1

Amikor az Apple TV-ben kutakodtam, az amerikai kontómon láttam ezt a sorozatot. Aztán gyorsan itthon is utána néztem. Kiderült, hogy már itthon is lement az első évad. Gondoltam, uccuneki.

Revenge-01

A gazdag család sötét múltja, zsarolások, kicsinyes játékok. Vagy nem is olyan kicsinyesek? Iszonyat nagy kavarások benne, minden irányban. A főhős bogozza a szálakat, de nem nem bogozódik az olyan könnyen. Közben még a család is hozzátesz rendesen.

Délután a végére is értem az első évadnak. Még lesz egy, aztán lassan kell haladni, mert még most megy a hármas amerikában.

Bosszú

Ma nem volt okés a fejem. Munka után kaptam be egy gyógyszert, majd ledőltem. Nem alvás lett, hanem elkezdtem a Revenge című sorozatot. Meg is néztem gyorsan az első 5 részt.

ASHLEY MADEKWE, NICK WECHSLER, CONNOR PAOLO, GABRIEL MANN, EMILY VANCAMP, CHRISTA B. ALLEN, MADELEINE STOWE, JOSH BOWMAN, HENRY CZERNY

Lehet jó lesz ez egynek. Most amcsiban a harmadik évad megy, hamar utol fogom érni. Tegnap láttam ezt az Apple TV-s ajánlóban. Jó kis mocsokságok, és az emberek kicsinálása lesz a téma. Remélem beválik.