Legendás PUF koncert

A legendák maguktól születnek, senki nem csinálhat magának, és mások se neki, mert úgy jár mint kun béla.

Tegnap este volt a Roncsban az év első PUF koncertje. Úgy mondom, mintha olyan sokszor jönnének játszani a városunkba. Talán tavaly még a Campuson is játszottak. Szeretem ezeket a klubhangulatú koncerteket: közvetlenül előttem csinálják a zenét, minden bakival, gitáros beállásokkal és minden egyéb jóval.

logo

A Roncs, mint helyszín pontosan ilyen. Nem nagy a koncert terme, viszont kellően be tudnak zsúfolódni emberek, hogy a hangulaton dobjanak. Tovább »

PUF a Roncsban

A világhírű Pál Utcai Fiúk zenekar régen járt szeretett kis városunkban. Sőt, a tavalyi év teljesen ki is maradt. Ezért le kell csapni ezekre az alkalmakra időben. Nem bíztam a véletlenre, előre, elővételben megvettem a jegyet. Nagyon nehezen mozdulok már ki, nem is értem ezt magamon, de ez így van. Majdnem tegnap este is itthon maradtam. 1500 Ft volt a jegy, gondoltam, ha bebukom, sem vészes. Aztán csak hajtott a vérem. Szeretem őket, a zenéjüket és szövegüket is.

puf-roncs

Nagy meditáció volt, hogy kocsival menjek-e (ekkor nincs egy sör sem), vagy taxi (ezzel az oda-vissza nem olcsó, viszont van sör). Úgy döntöttem, hogy maradok a kocsis megoldásnál. Mivel egyedül mentem, nagy kedvem sem volt a sörhöz. Mostanában nem szeretem annyira az alkoholt, két sör nekem becsukja a kaput. De nem is akarok én annyira sörözni.

Az előzenekart ki akartam hagyni. Olyan fél 10 körül indultam, háromnegyedre ott is lettem. A PUF 22 körül jött elő. Izgalommal vártam a számokat. Nagyon jó hangulató koncertre sikeredett. Nekem Anikó hangjának hangosításával voltak bajaim. Lehet nem annyira jó helyen álltam, de nekem halk és nem annyira okés volt. Éjfélre a kocsimban ültem és jöttem is haza.

Itthon bevágtam egy Soproni Démon-t és alvás. Nagyon megérte elmenni!

PUF koncert

Egy általam nagyon kedvelt együttes, a világhírű Pál Utcai Fiúk zenekar koncertjén voltam tegnap este. Mivel kevés alkalommal jönnek városunkba, így mindenképpen el akartam menni. Ez így is lett. A koncertről és a körülményekről írok lentebb. Tessék szeretni őket, mert jók!

PUFancs

Tovább »

Új menüpont: ZENE

Ki ne szeretné a zenét? Szerintem a zene nagyon sok szerepet tud játszani az ember életében. Különböző hangulatokhoz más-más zene tartozhat. A zene átsegít a nehézségeken, feltölt! Dalszövegeket láthatsz itt.

Tovább »