Bezárt az iStyle!

Véletlenül böngészgettem a neten az iStyle oldalát. Ami feltűnt, hogy a debreceni bolt már nem szerepel az üzletek listájában. Kicsit elszomorított a dolog. Ezzel a lépéssel ismét keletebbre kerültünk a térképen.

Igen, tudom azt is, hogy az internetes boltok átvették már lassan az első helyet vásárlásoknál. Így jártunk. Picit érthetetlen az időzítés, hiszen hamarosan sok új alma termék fog megjelenni. Érdekes az is, hogy a főváros 4 ilyen boltot tud fenntartani.

Engem az iStyle innentől nem érdekel. Ezzel az XMS malmára hajtották a vizet, ill. a hivatalos Store is jó lehet a netes vásárlásra. Simogatni nem fogok eljárni Budapestre. Amennyi az MM boltokban lesz, annyi jut.

Update: az XMS és az iSTYLE szeptember 13.-án egyesült.

Debreceni stílus

Történetünk régmúltra nyúlik vissza. Az Úr 2o1o. évében,  április havának hetedik napján lett véve nekem egy vezetéknélküli apple billentyűzet, mivel a közelgő születésnapomra ez lett az ajándék. Erről én nem tudtam, valamiért szerettem volna mindig is egy ilyen kis billt. Nekem nem szükséges a Numerikus pad. Nem beszélve arról, hogy egy jó csomó helyet is elvesz az asztalomról. Ha nem kell, akkor minek legyen ott.

Keyboard

Eljött a nagy nap. Reggel felkelek, mit sem sejtve. Jön a kis család és adnak egy dobozt. Méret és egyéb szerint rájöttem nagyjából a tartalmára. Kibontás előtt eljátszottam a jó nagy poént, hogy remélem magyar a billentyűzet? Addig ki sem bontottam, míg át nem néztem, hogy van-e erre utaló jelölés a dobozon. Aztán kinyitottam…

Tovább »