Elmúlt a Black Friday

Nagyon vártam, hogy legyen valamilyen jó akció. Vagyis inkább szemezgetni akartam, hiszen nemrégiben megvettem az iMac gépet, két hete meg a telefont. Az új iPad picit izgat, mert ugye nekem is Air van, 64 GB-os készülék. Túl nagy dolgot nem adott volna hozzá, és jó sokat kellett volna beletenni.

Ezt a pénteket az e-mag vitte el, a múlt heti elő-pénteket meg az eDigi, csak a szerverük nem bírta. Mocsok nagy ciki volt.

Nézegettem kiegészítőket, de nem nagyon találtam. A telefon tokja akaszt meg teljesen. Nem döntöttem még el. Na, mindegy. Eltelt a fekete péntek és nálam maradt a sok pénz.

Valahogy most az eladások is nehezen mennek. Még az iPhone 5 is itt figyel, pedig annak jó lenne visszatenni az árát a kasszába.

MegAIRkeztek a kiegészítők

A Fekete Pénteken rendeltem még két dolgot, ennek a kiszállítási időpontja az Apple levele szerinte december 4. (azaz holnap). Ebéd után itt épp simogattam a tegnapi szerzeményemet, erre hallom, hogy csapódik egy kocsi ajtaja, majd csengetés. A futár volt. Még jó is, hogy ma hozta, mert holnap nem tudom mikor értem volna haza.

smart_cover_green

Tovább »

AIRképesztő!

Ebben az évben november 29.-re esett a Black Friday. Ilyenkor kedvezménnyel lehet megvásárolni bizonyos termékeket. Az én szemem előtt a műszaki cikkekre volt kiélezve. Az iPad 3 cserén gondolkoztam, ezt el is adtam nemrégiben. Szóba jöhetett volna még a retinás mini, de arra semmiféle kedvezményt nem adtak, maradtam a fehér AIR-nél.

air Tovább »