Új Apple TV árak

new-apple-tv

Tegnaptól lehet itthonról is rendelni az új Apple TV-t, a kiszállítás pár nap alatt teljesül. Szebb, jobb és jóval drágább lett:

  • 32 GB: 56.990 Ft
  • 64 GB: 76.990 Ft

Mikor megláttam azt hittem rossz oldalt nézek. Hihetetlenek ezek az árak is. Azt hittem, hogy veszek, de halasztva lesz a dolog. Azért 76-ért már lassan NAS-t lehet venni. Sajnos itthon eléggé szegényes szolgáltatások járnak majd a készülékkel.

iTunes Radio

Tegnap este nem bírtam magammal és csináltam egy USA accountot a rádió miatt. Nem is értem miért nem volt eddig nekem USA kontóm. Na nem baj. Kipróbáltam a dolgot. Először a telefonomon aktiváltam.

Igazából nagy látványosságot nem kapunk. Simán megjelenik a Rádió menüpont és ott lehet “csatornákat”, rádiókat hallgatni. Kiválasztunk egy előadót és máris jönnek a hasonló zenék. Valamiért egy picit mást vártam. Nekem az szimpatikusabb lett volna, hogy az általam kiválasztott előadók zenéit nyomta volna. Nem rossz így sem, jó sok zenét megismerünk, ami felett elsiklottunk, vagy nem jutott el hozzánk.

Délután belőttem az Apple TV-n is. Huh, itt aztán jönnének a tartalmak, ha amerikában lennénk. Egy csomó új dolog jött elő. Sporttól kezdve a Netflix és hasonlók. Leginkább a TV sorozatok érdekelhetnének. Retkes nagy a választék. Sajnos itthon csak vagy angolul, angol felirattal, vagy full magyarul lehet venni a filmeket. Nem kell nekem szinkron, ha van felirat.

Azért az nem lenne rossz, ha a kedvenc sorozataim a felhőből bármikor húzhatóak lennének. Én még az árukat sem látom túl vészesnek. Lehetne epizódonként is gyűjteni, ha úgy jobb valakinek. 1080p-ben igen szépek, itthon max 720p-ben, TVrip után fogyasztom ezeket.