Csoportterápia

Ismét színház, de még milyen. Eleinte ódzkodtam a darabtól, mert hagytunk már ott zenés játékot, mert nem tetszett. Ez is olyan musical-féleség volt, de a zenei részek nem mentek a darab rovására. Teljesen élvezhető volt, sőt kellettek bele.

Kellemes táncos koreográfiák, jó zenével, érthető színészi előadással! Egyáltalán nem lehetett érezni a színészeken, hogy egy kis vidéki, nyári haknin vesznek részt, mindent beleadtak.

Budapest, 2011. június 7. Balról: Polyák Lilla Natasa, Simon Kornél Ervin Iván, Szente Vajk Lajos, Nagy Sándor Sziszi, Balla Eszter Jetti és Dobos Judit Trixi szerepében Bolba Tamás, Szente Vajk és Galambos Attila: Csoportterápia címû musiceljében a Madách Színházban. A bemutatót június 9-én rendezik meg Harangi Mária rendezésében. MTI Fotó: Illyés Tibor

Budapest, 2011. június 7.
Balról: Polyák Lilla Natasa, Simon Kornél Ervin Iván, Szente Vajk Lajos, Nagy Sándor Sziszi, Balla Eszter Jetti és Dobos Judit Trixi szerepében Bolba Tamás, Szente Vajk és Galambos Attila: Csoportterápia címû musiceljében a Madách Színházban. A bemutatót június 9-én rendezik meg Harangi Mária rendezésében.
MTI Fotó: Illyés Tibor

Még ma sem értjük, hogy Stohl Bandin mit szeret a nép annyira, szerintem Nagy Sanyi megeszi reggelire. Annyira változatos karaktereket tud korrektük megformálni. Nincs benne műmájerség sem. Polyák Lilla nagyon szép kis nő, kicsit soványka, de sexy volt. Erdélyi “Tilda” Tímea is nagyon illett a darabba.

A darab egészen az elejétől a végéig érdekes volt, a végén csattanóval, mondanivalóval! Szép munka! Így kell ezt! Gratulálni tudok az írónak, a dalok szerzőinek és persze az előadó művészeknek is!

Nagyon jó volt! Ha ezen a nyáron egy jót akart látni a nézősereg, akkor ezt kellett volna megnéznie!