Pihennek a konzolok

Az egyik hirdetési oldalon kiraktam a PS3-at, gondolva arra, hogy játékokkal, jó árban elmehet a gép. Aztán meglátom, hogy a PS4 megérkezik-e a házba. Szerintem jó árban volt kirakva, tekintve, hogy elég jó játékokat adnék hozzá (pl. Last of Us, Beyond, MGS4, GOW3).

ps3-vs-ps4

Igazából egy komoly érdeklődő volt, aki a gyerekének akarta venni, de még HD tévéjük sem volt (pedig egy A6-tal álltak meg a ház előtt). Akkor már sejtettem, hogy ebből nem lesz vétel, mert a TV-vel együtt hosszabb lesz ám az ár. Tovább »

Új címek régi konzolokra

Sokan az új generációt várják, én még látok a mostaniban potenciált. Mostanában sok jó játékkal kínálhatjuk meg a kedvenc konzolunkat, ez is mutatja, hogy nem kell még beruházni az új gépekbe. Ahogy ránéztem, nem sok olyan kezdőcím lesz rájuk, amiért érdemes lesz bankszámlánkból leszívni pénzt.

Néhány játékot kiemelek, melyeket érdemesnek látok az idő eltöltésre. Teljesen szubjektív lesz a lista:

  • Diablo III: ez már korábban jelent meg, nekem nagyon bejött, de sajnos a többszöri végigjátszásokra nem lesz időm, energiám.
  • Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist: nemrégiben hunyt el a Mester, híres volt háborús, katonás könyveiről. A játék magyar nyelven is megjelent, érdemes rápróbálni.
  • Batman: Arkham Origins: bejött, letoltam, szerettem. A Batman játékok hívőinek kötelező darab lesz, a megszokott minőséget hozza. Túl sok új dolgot nem fogsz tapasztalni.
  • Call of Duty: Ghosts: ez a játék meg fog jelenni az új konzolokra is. Kipróbáltam, nem rossz. Gondolom grafikában tolnak még bele, megtöbbszörözik a polygonok számát. Ez sem hoz újat. Nekem már ez kicsit kezd unalmassá válni. Agyatlan lövölde, mondjuk néha ilyen is kell.
  • Assassin’s Creed IV: Black Flags: hát nem tudom. Nekem a sorozat a második résznél érte el a csúcsút, kicsit még a Brotherhood-nál tartotta, majd mély szárnyalásba kezdett. Lehet végig fogom vinni azért.
  • Last Of Us: (PS3 exclusive) mindenképpen be fogom szerezni, a generáció kiemelkedő darabjának mondják. Várok még vele, mert van még, amivel el tudom ütni az időmet. De ez kötelező lesz.
  • Beyond: Two Souls: (PS3 exclusive) szintén kötelező vétel, magyar felirattal is megjelent. Érdekes történet, jó karakterek.
  • Gran Turismo 6: (PS3 exclusive) nem kell bemutatni. Első napos vétel lesz, nincs ezen mit beszélni. A legjobb autós játék – számomra.

Ez csak az idei termés. Nyilván kicsit el fog tolódni az irány, ha kint lesznek az új gépek, de nem kell sietni a vétellel. Látható, hogy a mostani generáció is kínál még jó címeket. Válogassatok kedvetekre!

Ui: igen, kihagytam a GTA V-t. Nekem az nem annyira…