Új iMac a házban

Egy hónapja már, hogy birtokomba került a második iMac gépem. Az elsőt nagyon szerettem, nehezen is váltam meg tőle, de nem szabad ennyire ragaszkodni a tárgyainkhoz. Meg az újban már több jóság is van. Ezért a régiért kapott pénzt egy teljesen újba forgattam vissza.

imac-new

Sokat gondolkoztam azon, hogy egy MacBook Pro retina kijelzős, 256 GB-os SSD változatot vegyek-e. Vonz a retina, a hordozhatóság annyira nem. Egy közel fél milliós gépet nem nagyon vinnék úgysem máshova. Tovább »

Új hűtő a házban

Az ünnepek alatt elromlott a hűtő – mikor máskor lenne jobb?. Úgy gondoltuk, hogy veszünk egy szépségeset, újat, meg akkor legyen már energiatakarékos is. Kevés utánajárással sikerült is a vétel, bár itt még ezzel nem zárul le a történet.

samsung_rb31fsrndww_wt__60394_2

Pénteken vettük meg, a kiszállítást másnapra ígérték, hozták is másnap reggel negyed 10-re. Mivel az ajtó nyitása nekünk teljesen máshogy kellett, ezért egy ajtócserét kellett rajta végezni.

Tovább »

Apple ügyfélszolgálat

Tegnap írtam, hogyan jártam Samsungékkal, úgy gondoltam, legyen egy ellenpélda arra, hogyan is kell ezt csinálni. A történet a Fekete péntekig nyúlik vissza. Az iPad AIR mellé vettem még egy Smart Covert és egy nyomtatót. Az utóbbi olyan árban volt, hogy nem akartam ott hagyni, beesett a kosaramba.

A nyomtatót próbálgatva viszont hibára leltem. Működik látszólag teljesen, de ha reggel be akartam kapcsolni, akkor nem éledt fel. Át kellett dugdosni különböző konnektorokba, így magára talált. Igen ám, de ha ismét maradt ott bedugva, akkor szintén nem lehetett bekapcsolni. Illetve a bekapcsoló gombja több esetben beragadt.

Tovább »