UPC interNYET

Szóval hétfő este óta nincs net, mint kiderült, a modem romlott el (fél éves sincs). Azt mondták, hogy kijönnek egy cserére. A hivatalos időpont péntek, 12-16 óra. Mondom az évekre van innen, bemegyek és az itteni irodában kérek egyet, de nem lehet. Amikor fentebb váltottam csomagot, akkor persze rám bízták és én üzemeltem be…

Nem értem a szolgáltató ilyen hozzáállását. 2015 van. Másnap kellene egy új modemet adniuk.

A kieséses miatt tudok/lehet reklamálni, kártérítést kérni?

Update (2015. 07.22. 12 óra)ismét telefon volt. Akkor már erőteljesebben beszéltem, máris egy nappal hamarabbra ígérték. Mondta, hogy a sok hiba miatt menjek be a Fórumba és kérjek modemet. Így jártam el. Kértem, kaptam. Már be is van üzemelve.

Ha ezt első este mondja, és nem azt állítja h nem lehet, akkor rég van net. Ez van.

ÚPéCé rugalmatlanság

A UPC megemelte a sávszélességet, már elérhető a 240 Mbit/s. Eddig minden ilyen növelésnél megkapták az addigi előfizetők is a nekik járó emelést (elvileg duplázódni kellene). Be is mentem a UPC-hez és rákérdeztem a dologra. Akkor azt mondták, hogy nem válthatok, csak a legnagyobb csomagra.

Gondoltam, jobb ha rákérdezek a hivatalos ÜSZ-on is. Szeptember másodikán küldtem a levelet nekik, tegnap, hatodikáig semmi. Írtam is egy másikat, erre már jött levél este.

A dolog lényege, hogy nem válthatok, csak a legnagyobb csomagra, ahogy közölték ezt velem. Próbáltam neten váltani, de nem engedi.

Igazából nekem nem kellene a nagyobb tévés csomag, mert úgysem nézzük. A mostani sincs kihasználva, én magam miatt le is mondanám, mert nekem nem kell. Ami érdekelne, az meg jön MindigTV-n is. Ráadásul itt nincs opció a médiakártyára. Most azt nem lehet? Muszáj boxot tenni a házba? Engem az sem dob fel, hogy felvételi lehetőséget is adnának ezzel. Nem kell nekem.

Csomagban vagyok, TV, telefon és net. Igazából a telefont is legszívesebben felmondanám.

Nem vagyok megelégedve az UPC-vel. Utána fogok járni, hogy más szolgáltató mit kínál. Az, hogy csak a legnagyobb csomagra lehet váltani, baromság.