U4 – végigjátszás után

A megjelenés napján kezdtem letölteni az előrendelt játékot, este már toltam is. Nagyon szép játék lett, amit már az első néhány perc alatt meg is lehetett állapítani. Nemrég került fel az első három rész a PS4 vinyójára, azokon is keresztül akartam még menni, mielőtt ez kijön.

Uncharted™ 4: A Thief’s End_20160514174643

Uncharted™ 4: A Thief’s End

Az az igazság, hogy nagyon jól összerakták az új konzolja a trilógiát. Elképesztő szépségek, semmi v-sync hiba, szépen folyik minden. Az első rész még bevezető, néhol kicsit butuska, néhol nem eléggé ütős, de szépen kerekedett a történet egészen a hármasig. Igazán megérte megvenni a PS4-re is. Tovább »

Uncharted 4

Hétfőn megvettem pre-ordeben a játékot, tegnap munka előtt már települt is. Este meg is csináltam pár fejezetet. Nyilván itt még nem indul be nagyon de érződik a minőség, tutti jó szórakozás lesz ez a végéig!

uncharted4

Nem bántam meg, ajánlom mindenkinek, akinek van PS4 gépe. Akinek nincs, vegyen, ezért megéri.

Jöhet a negyedik!

Délután végig is vittem az Uncharted eddigi epizódjait. Nagyon jó volt. Ez a PS4-es átdolgozott változat meg igazán pöpec lett: 1080p és 60 FPS. Folyik az egész és rettenetesen gyönyörű! nem bántam meg, hogy megvettem.

Jöhet a negyedik rész!

Játékosság

Megvettem az Uncharted: Nathan Drake Collectiont, jó árban volt és úgy gondoltam, legyen. Az első három részt adták ki PS4-re újranyomva. Retkes jó lett a PS4-es változat. A régiek hibáját kiköszörülve, folyik a szemünk előtt. Mindenképpen ki akarom végezni a három részt a negyedik megjelenése előtt. Sajnos csúszik, de egyszer csak megérkezik és meg is kell venni. Talán első nap!

uncharted-the-nathan-drake-collection-listing-thumb-01-ps4-us-20may15

A harmadiknál járok és most mást vettem elő. Ismét a Mad Max pörgött ma. Nagyon finom ez még így is, hogy a fő szálat már régen kivégeztem. Tisztítom szépen sorban a területeket. Van még benne egy jópár óra. Nem tudom, hogy sikerül-e platinázni. PS4-en még egy játék sem lett nálam platina.

Playstation akciók

A Sony a Karácsonyi előzetesként ismételten 12 játékot kínál olcsóbban, mint ahogy vehetnénk. Ennek keretében én is beruháztam egy párra. Már lassan a PS4 tárhelyét kell bővíteni, ill. a pénztárcámat tuningolni kicsit.

Kezd kialakulni ez a generáció, mert egészen jó játékok jönnek ki a PS4-re. Ha megnézzük az eladásokat, akkor nagyon jól teljesít a gép. Az utóbbi időben én is egyre jobban megkedveltem, téli szórakozásnak ez lesz.

madmax

A mostani akcióban a Metal Gear Solid 5 és a Mad Max is letöltésre került. Ma az Uncharted Collection jött, eléggé remeg a kezem a Buy gomb felett.

Ma reggel hamar ébredtem, hogy el tudjam kezdeni a Mad Max-et. Eddig nagyon bejövős a cucc. Remélem később is az lesz. Viszlát szabadidő!

Golden Abyss

A Vita megjelenésekor egyetlen nagy nyitócím volt, az Uncharted sorozat direkt erre a kézikonzolra készült változata. Ezzel szemezgettem már, pláne mikor a Plus keretében ingyenesen le is tölthettük. Azóta izgat, gyakorlatilag ezt mindenképpen ki szerettem volna játszani. Emiatt lett a gép is.

Uncharted-Golden-Abyss

A játékon nem látszik meg, hogy kis gépre készült. A történet, a karakterek a harcok pont olyan korrekt módon meg voltak alkotva, mint a PS3-on az előző részek. Nagyon magával ragadó az egész. Húzza az embert rendesen. Eleinte kicsit szokatlan volt az irányítás – a kis gombákat nem szoktam még meg teljesen -, furcsa volt a lövés, de később megszoktam és elég jól ment.

Aki szereti az U sorozatot, annak mindenképpen ajánlom.

The Last Of Us

A héten adtam, vettem. Ez a játék került elő. Amikor megjelent nem vettem, utána meg úgy gondoltam, hogy jó lesz nekem ez használtan is. Rég szemezgettem vele, de a héten pont sikerült jó árban megvenni.

the-last-of-us

Az Uncharted sorozatot gondolom minden PS3 tulaj megfelelően ismeri. Nagyon jól összerakott kalandjátékok. Ez is a Naughty Dog műhelyéből került ki, de ez az eddigieknél sokkal komolyabb és komorabb lett.

Az emberiséget megfertőzte egy fura vírus, zombikká alakulnak a fertőzöttek. Célunk a túlélés, a menekülés. Az egész játékra ez jellemző. Nagyon kellemesen lehet taktikázva öldösni az embereket. Még easy fokozaton sem dobáják a tárakat, be kell osztani, néha gondolkozni, hogy milyen fegyverrel menjünk az ellenség közelébe.

Nem mondom, hogy tökéletes, de mindenképpen kiemelkedő játék lett. Az elején a veszedelem sok töltést nem értettem, súlyos percekbe telik, mire elindul a játék főképernyője, majd a kimentett állásunk… Ezt nem nagyon értettem, miért kellett ennyit várni.

A játékot mindenki ajánlom, még átgondolom, hogy magasabb fokozaton is végig fogom-e tolni.

Uncharted szívás

Az E3-ra való tekintettel egy méretes csomagot kaptak azok, akik PSN Plus előfizetéssel rendelkeznek. Uncharted 3 Single, LBP Kart, XCOM. Legjobban az Uncharted érdekelt. Végig vittem már korábban is, lemezen még itt van. Mostanában viszont a letöltős játékokat jobban szeretem. Nem szeretem már lemezezni, ezek meg a gépen készen állnak és tolhatók.

Jól be is táraztam ezeket, ha már ingyenesen lejöhetnek, akkor miért ne? Az Uncharted 3 letöltése után installál egy jó darabig. Olyan 12 GB adat csúszott le egy pár óra alatt, utána rögtön az installra nyomtam. Meg is csinálta rendesen, ahogy szokta. Tovább »