Társas játék #2

Ahogy az előző postban említettem, a zenéjét viszonylag hamar megismertem. Többször végigfutottam rajta már. Nagyon bejött az is. A sorozattal együtt nézve meg teljesen kiteljesedett. Olyan egészet alkotnak, hogy ihaj.

tarsas-jatek2

Azt nem mondom, hogy az első évadot leveri, de vannak benne poénok, helyzetek, amiért érdemes volt végigpörgetni. Jöttek be új karakterek, azok is jók voltak. Nagyon kellemes sorozat volt ez így. Nem tudom, hogy tervezik-e a folytatást, egy kicsit lezártnak látszik a történet, de jó pénzért lehetne itt még kavarni.

Társas játék #1

Hallottam már erről a magyar sorozatról, de nem vettem “komolyan”. A második évad zenéjébe botlottam bele talán Deezer-en. Az eléggé bejött. Sikerült beszerezni a sorozatot. A héten neki is kezdtem. Kellemes, könnyen fogyasztható 30 perces részekből áll.

tarsas-jatek

Ez az HBO saját gyártású sorozata, hazai készítmény. Meglepően fordulatos, néhol a nevetés hangjait is hallattam az itthoni magányomban a nézés közben. Az első részben döbbentem rá, hogy mekkora orrot is csináltak Pokorni Liának. A többi szereplő ismeretlen volt számomra – ez az én hibám. Nagyjából be is jöttek, a férj és a srác annyira nem. Valamiért kevés volt a játékuk. A szőka hölgy igen kellemes a filmben. Teljesen vállalható, ajánlható a sorozat. Nem kell itt sok mondanivalóra számítani és nem lesz csalódás.