Gravity

Elég sok filmet letoltunk mostanában. Igaz, hogy tegnap elmentünk moziba, de estére beütemeztük a Gravitációt. Ezt még moziban is meg szerettem volna nézni, bár végül nem jutottam el.

gravity

A filmet megnézve, nem is bántam. Sokkal jobbra számítottam. A felvételeken kívül nem sok jóságot tudok mondani. Azok viszont igazán pazar minőséget ütöttek meg. Clooney és Bullock játéka sem volt eget rengető. Sandra kis monológot nyomott, simán, könnyen tanulható volt. Izgalmas volt, leginkább belegondolni, hogy ha mi is ott lennénk a nagy semmiben, akkor mi lenne? Leginkább becsokiznánk, azt hiszem.

Nem bántam meg, hogy megnéztük, de gyengébb, mint gondoltam.

The Heat

Megnéztem. Nem mondom, hogy sziporkázóan jó volt, de egy kis könnyed vasárnap délutáni szórakozásnak elment. Poénokkal nem volt megszórva, lehet másabbul működöm, mint a többség. Az is előfordulhat, hogy máshol nevettem. 5-6 poén jó helyen volt.

The-Heat

A film fő sztorija nem volt eredeti, két rendőr egy városban, mindkettő nő stb. Azért Sandrán már látszanak az öregedés jelei, nyugdíj előtt csinál még egy-két filmet. A Gravitációra vagyok kíváncsi, ha más nem is lesz jó benne, legalább az űrjelenetek talán szépek.