Új családtag

Tegnap megérkezett az új kis családtag. Nagyon hosszas keresgélés után találtunk rá, már majdnem le is mondtunk róla. Kb. egy éve vetődött fel a kis kutya gondolata. Valahogy most hozta úgy a sors, hogy hozzánk kerülhetett egy.

A kutyakiállítás újabb löketet adott nekünk, már szinte mindenki akarta. Ott viszont jelentősen elgondolkoztunk, hogy milyen legyen. Nekem nagyon megtetszettek a Golden Retriever kutyusok. Eredetileg a beagle is jónak tűnt, de a család többi tagja elvetette. Eléggé elkeseredettek lettünk egy időben, mert nem találtunk Goldent. Vagy nagyon drágán, vagy olyat, ahol éppen már elvitték az almot.

pajkos

Egy véletlen nézegetés során akadtunk egy kis tenyésztőre, akinél három kutya volt, így még választani is tudtunk közülük. Nekünk szuka kellett, az ottani háromból kettő volt az. A kicsit aranyosabb (színben aranyos) változatot előlegeztünk le.

Tegnap ahogy leszálltunk, kis pihenő után el is mentünk érte. Ma bevásároltunk neki, ami még kellett ill. délután elvittük egy állatorvoshoz. Átnézte az eddigi oltásait, beadta a soron következő kombináltat.

Reméljük sok örömünk lesz benne!