Mad Max

A játék megjelenése körül elég jókat olvastam róla. Tetszettek a videók, amiket a játékmenetet mutatták be. Az ilyen nyílt világok régebben nem voltak a kedvenceim, de mára szinte megkedveltem. Nem szerettem, mert túl sok dolgot kellett csinálni, és meg a fő sztorit vittem mindig végig és hagytam utána.

Mad Max_20151209220202

Mad Max

Már a Batman: Arkham Knight is nyílt volt, sok mellékküldetéssel, majd az AC: Syndicate is képbe került. Szavatosság egészen jónak mondható mindkettő. Az Őrölt Max a Karácsonyi “félpénzes” akció keretében sikerült is megvenni. Nem csalódtam a játékban.

Tovább »

Pihennek a konzolok

Az egyik hirdetési oldalon kiraktam a PS3-at, gondolva arra, hogy játékokkal, jó árban elmehet a gép. Aztán meglátom, hogy a PS4 megérkezik-e a házba. Szerintem jó árban volt kirakva, tekintve, hogy elég jó játékokat adnék hozzá (pl. Last of Us, Beyond, MGS4, GOW3).

ps3-vs-ps4

Igazából egy komoly érdeklődő volt, aki a gyerekének akarta venni, de még HD tévéjük sem volt (pedig egy A6-tal álltak meg a ház előtt). Akkor már sejtettem, hogy ebből nem lesz vétel, mert a TV-vel együtt hosszabb lesz ám az ár. Tovább »