Pihennek a konzolok

Az egyik hirdetési oldalon kiraktam a PS3-at, gondolva arra, hogy játékokkal, jó árban elmehet a gép. Aztán meglátom, hogy a PS4 megérkezik-e a házba. Szerintem jó árban volt kirakva, tekintve, hogy elég jó játékokat adnék hozzá (pl. Last of Us, Beyond, MGS4, GOW3).

ps3-vs-ps4

Igazából egy komoly érdeklődő volt, aki a gyerekének akarta venni, de még HD tévéjük sem volt (pedig egy A6-tal álltak meg a ház előtt). Akkor már sejtettem, hogy ebből nem lesz vétel, mert a TV-vel együtt hosszabb lesz ám az ár. Tovább »

PS4 árak

Kikerültek a PS4 árak. Megjelenés itthon 2013. december 13. – elég hamar, jó időben, a boxról még nem tudok, de annál szarság lesz az itthoni live résszel. Meg amúgy is jobban hajlok a PlayStation felé.

Árak:

  • 127.900 Ft
  • 140.900 Ft egy játékos pakkban

Én ezt mondom, hogy ez az ár nem is olyan durva. A PS3 megjelenésekor keményebbek voltak a számok, 180 körülre jött ki.

Azt hiszem, egyelőre nem fogok váltani. Igazából nem jártam utána, hogy a PS3-am (benne egy 750-es vinyóval) mennyiért lenne elpasszolható. Van még ebben a generációban néhány játék, amit mindenképpen szeretnék kivégezni. December 6. meg ugye GT6.

Ami talán most jobban izgat, az a PS VITA. A PSN Plus előfizetéssel sok jó játékom van rá, de a hardver hiányában nem tudom játszani ezeket.