GondolaTOK

Talán a héten volt pontosan arról a tokról szó az appleblogon, amit én is vettem az új telefonhoz. Mivel én már lassan két hete használom, írok pár sort ide, hátha segít más vásárlókat is a döntésben.

A tok Ozaki – O!coat bőr tok, különféle színben juthatunk hozzá. Nekem a szokásokhoz híven a kék szín jött be (nem volt fekete, fehéret nem akartam, a piros meg annyira csajos), ennek a fantázianeve a Moon. Nagyon be volt csomagolva, semmiképp nem akartam úgy megvenni, hogy nem raktam bele. Az itteni MM üzletben volt olyan kedves az eladó és minden részt feltépett, hogy meg tudjam ejteni a próbát.

A bőr minősége és fogása nagyon kellemes – a tok a valóságban sokkal jobban néz ki, mint a netes képeken. Talán picit csúszik, ha nedves a kéz, de nem vészes. Nagyon korrektül van megvarrva, nagyon jó minőséget sugall ez a megmunkálása is. Remélem, hogy a “cérna” fogja bírni a strapát (nem lenne kellemes, ha kibomolna). Bízom benne.

Ozaki

A tok egyik oldala tartalmaz egy credit card tartót. Nem hinném, hogy fogom erre használni. Tegnap pl. nagyon jól jött: a koncertjegyet beleraktam és mentem fel. Egy parkolókártya is kellemesen eltárolható benne. Ennek ellenére le tudtam volna mondani erről a fícsörről. De ha van, elviselem.

A másik oldalán nagyon igényes megoldással az OZAKI feliratot olvashatjuk. Fölötte az a rész, amivel a telefont kicsaljuk a tokból. A csomagoláson rajta volt, hogy 1-2 napig nehéz lesz kivenni és betolni a telefont, de utána engedni fog a bőr. Nos és vártam a két nap leteltével, hogy enyhüljön, de több idő kellett neki. A fogantyú (nem tudom mi a neve) meghúzása kis erővel jár, szokni kell.

Van egy kis sérülésem már a telefonon, pont úgy esett, hogy kapott egy kis pofont és ez meglátszik, de nem vészes. Sürgősen akartam már tokot. Semmiképp nem gondolkoztam műanyagban, a bőr szebb és jobb nekem. Ez olyan, hogy nem csúszik ki belőle a telefon, ha pont a lukával lefelé zúg le, akkor is megóvja a maroktelefont, mert kemény a bőr. A tok belseje kellemes anyaggal fedett, nem fogja karcolni.