Játékosság

Megvettem az Uncharted: Nathan Drake Collectiont, jó árban volt és úgy gondoltam, legyen. Az első három részt adták ki PS4-re újranyomva. Retkes jó lett a PS4-es változat. A régiek hibáját kiköszörülve, folyik a szemünk előtt. Mindenképpen ki akarom végezni a három részt a negyedik megjelenése előtt. Sajnos csúszik, de egyszer csak megérkezik és meg is kell venni. Talán első nap!

uncharted-the-nathan-drake-collection-listing-thumb-01-ps4-us-20may15

A harmadiknál járok és most mást vettem elő. Ismét a Mad Max pörgött ma. Nagyon finom ez még így is, hogy a fő szálat már régen kivégeztem. Tisztítom szépen sorban a területeket. Van még benne egy jópár óra. Nem tudom, hogy sikerül-e platinázni. PS4-en még egy játék sem lett nálam platina.

Mad Max

A játék megjelenése körül elég jókat olvastam róla. Tetszettek a videók, amiket a játékmenetet mutatták be. Az ilyen nyílt világok régebben nem voltak a kedvenceim, de mára szinte megkedveltem. Nem szerettem, mert túl sok dolgot kellett csinálni, és meg a fő sztorit vittem mindig végig és hagytam utána.

Mad Max_20151209220202

Mad Max

Már a Batman: Arkham Knight is nyílt volt, sok mellékküldetéssel, majd az AC: Syndicate is képbe került. Szavatosság egészen jónak mondható mindkettő. Az Őrölt Max a Karácsonyi “félpénzes” akció keretében sikerült is megvenni. Nem csalódtam a játékban.

Tovább »

Playstation akciók

A Sony a Karácsonyi előzetesként ismételten 12 játékot kínál olcsóbban, mint ahogy vehetnénk. Ennek keretében én is beruháztam egy párra. Már lassan a PS4 tárhelyét kell bővíteni, ill. a pénztárcámat tuningolni kicsit.

Kezd kialakulni ez a generáció, mert egészen jó játékok jönnek ki a PS4-re. Ha megnézzük az eladásokat, akkor nagyon jól teljesít a gép. Az utóbbi időben én is egyre jobban megkedveltem, téli szórakozásnak ez lesz.

madmax

A mostani akcióban a Metal Gear Solid 5 és a Mad Max is letöltésre került. Ma az Uncharted Collection jött, eléggé remeg a kezem a Buy gomb felett.

Ma reggel hamar ébredtem, hogy el tudjam kezdeni a Mad Max-et. Eddig nagyon bejövős a cucc. Remélem később is az lesz. Viszlát szabadidő!