Kutya és fája

Ez a kutya mostanában egyre rosszabb. Az jól van, hogy elviszi a papucsokat, ami kint van. Van olyan is kint, amit rághat, direkt nem hozzuk be. Hadd élvezze. De most beindult. Elkezdte a szomszéd házát is rágni. Ott meg a vakolatot leszedte. Rosszul volt megcsinálva igaz, de ő most rosszabbított a helyzeten.

Tegnap ahogy jöttem haza, még a kocsival be tudtam állni. Onnantól viszont nem lehetett visszacsukni. Ez a rosszaság szétrágta a kábeleket. Nincs teljesen, de annyira igen, hogy pont nem működik. Mára várjuk a szerelőt. Nekem pont el kell menni majd itthonról. Remélem megoldódik.

Új családtag

Tegnap megérkezett az új kis családtag. Nagyon hosszas keresgélés után találtunk rá, már majdnem le is mondtunk róla. Kb. egy éve vetődött fel a kis kutya gondolata. Valahogy most hozta úgy a sors, hogy hozzánk kerülhetett egy.

A kutyakiállítás újabb löketet adott nekünk, már szinte mindenki akarta. Ott viszont jelentősen elgondolkoztunk, hogy milyen legyen. Nekem nagyon megtetszettek a Golden Retriever kutyusok. Eredetileg a beagle is jónak tűnt, de a család többi tagja elvetette. Eléggé elkeseredettek lettünk egy időben, mert nem találtunk Goldent. Vagy nagyon drágán, vagy olyat, ahol éppen már elvitték az almot.

pajkos

Egy véletlen nézegetés során akadtunk egy kis tenyésztőre, akinél három kutya volt, így még választani is tudtunk közülük. Nekünk szuka kellett, az ottani háromból kettő volt az. A kicsit aranyosabb (színben aranyos) változatot előlegeztünk le.

Tegnap ahogy leszálltunk, kis pihenő után el is mentünk érte. Ma bevásároltunk neki, ami még kellett ill. délután elvittük egy állatorvoshoz. Átnézte az eddigi oltásait, beadta a soron következő kombináltat.

Reméljük sok örömünk lesz benne!