Dupla-Ultra Nyaralás #3

Elérkeztünk a harmadik részhez. Nem volt időm, kedvem tegnap írni erről, ma pótolni fogom ezzel az írással. Ebben a beszámolóban a fakultatív programot ismertetem és a látnivalókat is. Nem lesz puncsos (remélem), tartom magam a látottakhoz. Ezt az országra és az utazási irodás dologra is értem.

kek-feher-varos

Az előző Tunézia nyaralásunkkor megnéztük azokat a helyeket, amelyek nélkül semmit nem ér az országban való tartózkodás. Akkor ott sok élménnyel gazdagodtunk, úgy jöttünk haza, hogy bármikor visszajönnénk ide. Egy valamiért biztosan. Ez lesz az utazásunk célja. Tovább »

1. 2. 3… Start

Nemrégiben akadtam rá erre a lemezre. Nem is tudom hány éves lehettem, amikor ez kijött. Bakeliten volt meg, hisz akkoriban nem volt még MP3 és társai. A hatalmas lemezen az Edda Művek, P. Box és a Karthago zenélt. Nagy Eddás voltam. Igazából az elő két lemezük volt a legjobb, talán még a harmadik. Onnantól Patakiék átmentek a tinilányok kedvenceibe és ez nem okés már nekem. De nem csak ennyi, a zene is gyengébb lett szerintem. Akkor hitelesebbek voltak.

1-2-3-start-live_l

Mivel az Eddának nem jelent meg mindig lemeze, ezért csaptam le erre a korongra. A Vörös tigris az valami eszméletlen jó daluk volt. Az akkori P. Box-ban még Varga Miklós énekelt. A Karthago számai is teljesen jók voltak.