Megnéztem a Keynote-ot

Az esti unalmamban megnéztem az Apple Keynote-ot az Apple TV-n. Csak az iPad-re raktam fel a GM változatot. A telefonnal úgy gondoltam, hogy megvárom a hivatalos részét – jönnie kell iTunes frissítésnek is. Ez legyen az izgalom része.

Ebben a keynote-ban olyan jól néztek ki azok a színes telefonok is. Jó színeket találtak ki. Meg kell majd fogdosni őket. Leginkább az érdekelne, hogy a hátlap mennyire karcolódik majd? Az 5S ujjlenyomatos része is bejön az előadás alapján.

Na, várom az szeptember 18-at, remélem az iTunes Radio is meg fog érkezni – mivel Match előfizus vagyok, nem lesznek reklámok.

Lady Gaga az iTunes fesztiválon

Ma volt egy kis időm és megnéztem az iTunes Festival mostani Lady Gaga koncertjét. Nem vagyok Gagás, nem ismerem a zenéjét. Annyit tudok, hogy furán öltözködik.

A koncert eleje nem volt jó, szinte nézhetetlen volt és a zenék is alá annyira pocsékok voltak, de vártam még vele. Jól tettem, később beindult a dolog. Amikor felvette azt a hatalmas parókát, onnantól valamiért jobb lett az egész. Az zene is kialakult. Amikor a zongorához ült, akkor érte el a csúcsát a koncert. Egészen jó volt, megfogott, elragadott.

Lady-Gaga-iTunes-festival

Természetesen az Applause ütött a végén. Nem bántam meg, hogy megnéztem. Belenéztem még egy másikba is, de nem bírtam. Lesznek még érdekes koncertek, érdemes ránézni.

Mit hoz a szeptember?

Várom a szeptembert, sejthető, hogy nem az iskolakezdés pezsdít fel. Lesz itt jónéhány dolog, amelyre számítok. Első sorban az Apple-höz kapcsolódó dolgokat várom.

A mai napig csak sejteni lehet az Apple Keynote időpontját, ami szeptember 10. lesz talán. Várjuk szeretettel a megjelenéseket. Remélem jó lesz ez az ősz. Jön még pár konzolos játék, melyeken el fogok gondolkozni. De sietni nem fogok, mert sok van még, amivel érdemben nem játszottam. Tovább »