iPhone 6 és 6 plus árak

Ma 0 órától kint vannak a hivatalos árak a telefonokhoz. Az átszámításaink megfelelően jó mélyre kell nyúlni a zsebünkben, hogy kipengessük a készülékek árait. Nézzük, hogyan:

iPhone 6

  • 16 GB: 220.900 Ft
  • 64 GB: 253.900 Ft
  • 128 GB: 288.900 Ft

iPhone 6 Plus

  • 16 GB: 253.900 Ft
  • 64 GB: 288.900 Ft
  • 128 GB: 323.900 Ft

Szóval ez van. Itt is kivették a 32-es változatokat, pedig az nekem elég lett volna, mint az iPad-ek esetében. A 16-ost szerintem csak akkor érdemes venni, ha nagyon pénzszűkében van az ember. Sokkal jobb fénykép és videóképességek lesznek, többet lövünk majd ezekből. Ez meg eszi a tárat rendesen. A 64 viszont több, mint elég. Oda mehetnek majd a kontentek.

Látjuk, hogy az árak huncutul vannak összerakva, a közepes i6 árából már a legkisebb Plus vihető. Át kell gondolni ezt jelentősen, és még amúgy is a nyakamon van egy iPhone 5 is, amit előbb el kellene passzolni.

A keynote után

Nagy várakozás előzte meg az esti keynote-ot. Aztán elég hamar kiderült, hogy elrontották a szórakozásunkat, hiszen olyan eszement szar volt a stream, hogy szinte élvezhetetlen volt. Pedig jó előre az Apple TV is járt, lefoglaltam magamnak a szobát, hogy ne zavarjanak. Párhuzamosan néztem a Ustream közvetítéssel. Az sem volt százas, de ment legalább.

iphone-6-image-3

Sajnos a telefon tekintetében nem basztak hátba péklapáttal: majdnem mindent lehetett már tudni róla, a kinézetét is. Nem tartom jónak, hogy minden kiszivárog. Mindig várok egy tökös CEO-t, aki kamuból kiszivárogtat egy akármilyet és az előadáson egy fullosat pakol elénk. Tudom, nehéz megoldani, vannak kiszivárogtatók. Térjünk a lényegre. Tovább »