inFamous: First Light

Ez egy kiegészítő a Second Son-hoz. Külön is játszható, megvásárolható. Nekem a PS+ keretein belül érkezett, tehát ingyen volt (igen, a PS+ előfizu nem ingyen van, tehát mégis pénzbe került). A Second Son után le is nyomtam gyorsan. A játék nem hosszú, pár óra alatt ki lehet végezni. De ez ennél nem zavart, elég volt a két inFamous játék egymás után, nem akartam túl hosszút.

infamousfirstlight

Új játékmenet, az arénás harcok jöttek be. Challengeket lehet ott csinálni, rájönni a harcos taktikákra. Én ezekért nem voltam oda. Jó volt egynek. Sokkal kevesebb lehetőségeket tartalmazott a teljes játéknál. Akit ez nem zavar, jó szórakozás lehet neki is.

inFamous: Second Son

AZ első két részt PS3-on letoltam korábban. Azt hiszem még platinák is lettek. Kötelező darabnak éreztem, pláne, hogy olcsón jutottam hozzá.

infamous-second-son-listing-thumb-03-ps4-us

A játék hasonló az előzőhöz, feljavított grafikával, amit a PS4 pakol rendesen alá. Azt kell mondjam, hogy rég játszottam ennyire idegesítő játékkal, vagy simán elszoktam az ilyentől már. Visszább kellett váltanom easy-re is emiatt. Nem volt zavaróan hosszú a játék. A grafika elvitte a hátán.

Nekem az első két játék jobban bejött. Kötelező, de nem kedvenc darabom lett.

inFamous 2 platina!

Nemrég vittem végig a Welcome Back keretében letöltött inFamous játékot. Ki is lett rendesen platizva. Jött egy gondolat, ha már letöltősen van meg, akkor PSN-ről kellene húzni a második részt. Így is lett. Zseton és hétfőn meg is vettem. Olyan 12:30 körülre le is jött a maga 15 gigájával.

inFamous 2 Platina

Aznap csak belenéztem. Szokásomhoz híven, először a sztori és mindenféle miatt normál fokozaton játszottam. A platinához kell a hard végigvitel is, ezért utána belekezdtem a munkába. Meglepődtem, hogy nem volt vészes így sem. Ma reggel pár küldetés volt csak, 9 után meg is lett a hard játék. Néhány elmaradt trófea után kellett még nézzek. Délután, ahogy tévéhez jutottam le is nyomtam. Az inFamous 2 platina! Ez a 15.!

Ja, a Batman és az LA Noire el is ment (az LA-t letoltam vasárnap, hétfőn már átadtam másnak a lehetőséget).

inFamous Platina!

Délután készen lett ez a játék is, végre elértem a platinát. Volt ebben azért néhány szívatós rész. Először medium (normál) szinten vittem végig. Ekkor kimaxoltam a jó oldalt. Mindenképpen szerettem volna a rossz karmára is rágyúrni, így a második végigjátszás kellett ehhez. Vannak küldetések, hogy a karmát tudjuk befolyásolni.

inFamous

Az első szívatás a 350 kék kristály. Először sokat elhagytam, nem foglalkoztam vele. Ezeket 350-re hozni… Van benne munka. 349-nél azt hittem felrobbanok, mert nem találtam sehol.

A második játék esetében hardon mentem végig. Csak a főszálra hegyeztem ki a dolgot. Ezért semmilyen mellékes küldetést nem csináltam meg. Sajnos ezzel az járt, hogy a fegyvereim és a képességeim nem voltak maxon. Így kellett nekimenni Kesslernek (ő a fő boss). Ez ilyen hozzáállással eléggé nehéz volt.

A hard trófea után jöttek a mellékek. Itt már visszaváltottam a haladás miatt easy-re. Ma döbbentem, hogy a full maxhoz nem volt elég XP-m. Jó csomót kellett farmolni a max miatt. Ez eléggé idegesítő volt, mert ugye 100%-osan fel volt szabadítva mindhárom sziget. Megszereztem ezt is, csak a stuntok maradtak hátra. Itt volt egy-két szívatós. Be kellett a kombókat gyakorolni, hogy élesben okés legyen. A legutolsó stunt egy nagyon könnyű volt. Meg is lett a platina (ez a 14.)! Yessss!