Kifullad(t) a Homeland?

A negyedik széria fut, szokásomhoz híven bele is vágtam. Az első kettő, na jó a három is pörgős, érdekes, izgalmas volt. Azt nem tudom, hogy mennyire lehetnek valóságosak a benne rejlő problémák és azok levezénylései, de egy sorozat. A szórakoztatás a fő cél.

homeland-s4

Pont ebben látom most kevésnek az új évadot. Egy főszereplőt a harmadik végén elvesztettünk. Olyan meghatározója volt a sorozatnak, hogy nem tudom túl fogja-e élni a hiányát.

Az első 4-et néztem meg, eddig kasza-gyanús. nem tudom meddig forgatnak még a sztorin, de ez így kevés lesz… Tovább »

Homeland #3

Valahogy nem siettem a megtekintéssel. Magam sem értem. Talán arra tudnám fogni, hogy nem jó egyenként nézegetni és várni az új hetet. A Homeland pörgős, izgalmas volt az első két évadban.

homeland

Erre számítottam, amikor néztem. Az első részét jó korán kiszivárogtatták, megnéztem, de nem haladtam tovább. A téli időszakban jól jött egy kis sorozatozás. Kissé másabb lett ez, mint ami volt. Nem találtam annyira pörgősnek, az új szálak igaz nem lógtak ki, de olyan nem is tudom milyenek lettek.

Az utolsó rész után teljesen lezártnak érzem a történetet, jobb is lenne ezt így hagyni.

Szeptembertől sorozatok

A 24 és a Prison Break alatt szoktam rá az amerikai sorozatokra. Vannak köztük egészen jók, melyeket követtem is. A múlt évadban is jópárat néztem.

Elkezdték adni a Breaking Bad lezáró epizódjait, 9-10-11-et már láttam is. Kicsit érződik, hogy ki fog ez futni. Remélem jó lezárása lesz ennek a kiváló sorozatnak.

Várom még a Homeland új epizódjait is. Teljesen magával ragadott ennek a nézése is. Egyszerűen úgy van megalkotva, hogy nem jó belőle egyet nézni, várod a következőt. Ilyenkor szoktam betárazni és hármat összegyűjtve befogadni.

Előfordulhat, hogy belekezdek majd valami újba is. Nincs itt semmi eldöntve még. Ha beszippant, akkor hajrá. Sajnos a filmek annyira nem kötnek le, vagyis kevés igazán jó van köztük.

Szülőföld

A neten olvasgatva bukkantam rá erre a sorozatra, jónak mondták. Be is volt tárazva, de valamiért eddig kimaradt. Tegnap el is kezdtem nézni. Most este be is fejeztem az első évadot. Eddig 12 rész futott le belőle, a részek olyan 50-55 percesek, kivétel az utolsó, ami 1 óra 24 perc volt.

Homeland

Nem tudom mihez hasonlítani. Olyan nyomozós, terroristás, mint a 24, de nem olyan pörgős. Erőszak sincs annyi benne. Olyasmi, mint a Kill Bill második része, ahol az emberek full  akciót, vért vártak, de a film 1/3-a után a beszélgetés veszi át a szerepét. Jók voltak a karakterek, színészek. A történet meg igazán beszippantott. Nehéz volt ott hagyni egy-egy rész után.

Mindenkinek ajánlani tudom a Homeland sorozatot. Nagyon remélem nem rontják el a második/többi évadot. Így kell ezt csinálni, ilyennek kell lenni egy jó sorozatnak!