UPC interNYET

Szóval hétfő este óta nincs net, mint kiderült, a modem romlott el (fél éves sincs). Azt mondták, hogy kijönnek egy cserére. A hivatalos időpont péntek, 12-16 óra. Mondom az évekre van innen, bemegyek és az itteni irodában kérek egyet, de nem lehet. Amikor fentebb váltottam csomagot, akkor persze rám bízták és én üzemeltem be…

Nem értem a szolgáltató ilyen hozzáállását. 2015 van. Másnap kellene egy új modemet adniuk.

A kieséses miatt tudok/lehet reklamálni, kártérítést kérni?

Update (2015. 07.22. 12 óra)ismét telefon volt. Akkor már erőteljesebben beszéltem, máris egy nappal hamarabbra ígérték. Mondta, hogy a sok hiba miatt menjek be a Fórumba és kérjek modemet. Így jártam el. Kértem, kaptam. Már be is van üzemelve.

Ha ezt első este mondja, és nem azt állítja h nem lehet, akkor rég van net. Ez van.

Origins bajok

Nemrég írtam, hogy készen lett az Origins. Utána szoktam még kicsit tolni a játékot, hiszen akkorra már jól fejlett vagyok, jó visszanézni a színhelyekre. Ill. bizonyos elmaradt mellékküldetések is beleférnek már olyankor. Így tettem a játékkal most is.

Az egyik kilépés után (rendesen léptem ki a játékból, nem kapcsoltam ki mentés közben stb.) corrupt save kiírást kaptam. Onnantól nem lehetett használni azt a korábbi kimentést. Egy végigjátszás meg kell, hogy a további opciókat elérjem.

Gondoltam egyet, megint neki is kezdtem. A második végigjátszás során nyilván jobban halad az ember. El is jutottam kb. a 2/3 részéig. Mentés, majd újra megkaptam ezt a hibát… Eléggé idegesítő. Utána is olvastam, nem csak én jártam így, valamiért hibás a játék. Én X360-on játszottam, nem tudom a többi platformon mi a helyzet. Boxon vigyázni kell (felhős mentés, vagy pendrive)!

Jó lett ez a Batman, de nagyon sok idegesítő bug maradt benne. Kár érte.