Hay Day kihívások nélkül

A héten azon gondolkoztam, hogy jól meguntam a Hay Day játékot. Igazából én már nagyon keveset tudok fejlődni, nem jön már semmi olyan új, amit “bezsebelhetnék”, vagy gyűjthetnék rá. Jelen állás szerint két trófea hiányzik, a jövő héten meg is lesz az egyik.

IMG_0151

Kérdés, hogy utána akarom-e csinálni? Ehhez a díjhoz a Pro ligában kell teljesíteni, elég keményen. Mi úgy nyomjuk, hogy 310 fölötti feladatokat csinálunk, majd rádobunk még 10 gyémántot, hogy legyen meg a 10 feladat. Sikerült már elsőnek is lenni ezzel a taktikával.

Ismét Hay Day

A mai reggelen elértem a 61-es szintet. Pont két hétbe telt, mígy egy szintet tudtam ugrani. Itt már jelentősen lelassul, mert nagyon sok XP pont kell ahhoz, hogy a fejlődés megtörténjen. Meg is vettem az utolsó előtti gépet. Még egy jön be a 64-esen. Utána 66-nál lesz egy új fa, a Lemon Tree.

hay-day-haladas

Nagyon sokáig tart a fejlődés, nem látványos már. Igaz pénzben jobban állok, olyan 2,5 milliónál is többem van (a gép most 180.000 volt!).

A héten a halloween jegyében kell gyűjtögetni. Eddig ez a legötletesebb event, ami volt. Kapunk hozzá díszítő elemeket is. Ha több kell, akkor pénzért ill. gyémántokért vehetünk újakat.

Hay Day fejlődés

Februárban abba akartam hagyni ezt a kis játékot, de mégsem lett belőle semmi. Folytattam, pedig 1 aranyért kiárusítottam a fejlesztős cuccaimat. Teljesen rá lehet kattanni, reggeli etetés, a termények betakarítása, fejlesztések.

Hay Day - ballor

Jelenleg a 43-as szinten vagyok, a 40. szintre elértem azt, hogy nem volt már felszabadítatlan területem, a hétvégén, pontosabban szombatom pedig azt, hogy már minden tórészlet megszerezve.

A végén már annyit kellett újságozni, hogy a szemem kiesett. Eléggé fárasztó volt ez a része, de elégedetten dőltem hátra, mikor elkészültek ezek a részek.

A silóm jelenleg 1050-es, a pajtám pedig 950-es tárhellyel bír. Eléggé ki vagyok gyúrva ezen a téren is. A gyémántokkal majd még a gépjeim kapacitását megnövelem.

Kicsit fura volt, hogy már nem gyűjtök úgy igazából semmire, megérdemelt pihenésemet töltöm. Termelek, eladom, hajót pakolok tele stb.

Hay Day

Tazi mondta, hogy talán megéri ránézni erre a játékra. Egyúttal figyelmeztetett, hogy eléggé izés lesz, mert rá lehet kattanni. Én nagy mellénnyel le is szedtem. Ingyenes a játék, ilyenkor rá szoktam próbálni.

hay-day

Egy farmot kell igazgatni. Olyan szinten, hogy kukoricát, búzát termelni, Ezt feldolgozni és az állatokat ezzel kell etetni. Csirke, disznó, marha, később további új állatok jönnek még. Közben fejleszteni lehet és kell. Mint minden játéknál, az elején rendesen fejlődsz. Nézegeted mit lehetne még venni, termelni. Aztán kezd majd lassulni a dolog. A farm épületei egyre drágábbak lesznek, több minden kell hozzájuk. Tovább »