GTA V végigtolva!

Még nyáron, egy akcióban vettem meg a játékot a PSN storeból. Itt csücsült a gépemen. Soha nem játszottam még végig GTA sorozatot. A 4-es volt, amivel játszottam, de annyira nem fogott meg. Ezt mindenki dicsérte, ezért lett a vétel. Nem akartam lemezen, mert sok idő és ne pörögjön nekem ott a lemez feleslegesen.

gta-v

Kellemesen csalódtam a játékban. Volt néhány csalódás, nehéz részek. Meg is akadtam vagy kétszer, de átlendültem és vitt magával. Jók voltak a kocsikázások is. A zenék is, bár nem fülessel játszottam.

Ma éjfél után ki is végeztem. Azt kell mondjam, hogy ennyire változatos, “életszerű”, jól összerakott küldetések nem nagyon voltak eddig játékos életemben. Nagy rész lett!

Az online részére kíváncsi vagyok, nem tudom az behúz-e. Láttam már embereket, akiknek van yacht, repülőgép és egyéb ingatlan is. Tovább »

GTA V

Talán az év legjobban várt játéka a Grand Theft Auto V. Volt szerencsém kipróbálni ezt a játékot, néhány dolgot összeszedtem ezzel kapcsolatban. Gondolom sokan nem értenek egyet a véleményemmel, de az nem baj.

Olyan 2-3 órát tettem bele, nem mondhatom, hogy nagyon beleástam volna magam. Ennek ellenére úgy látom, hogy van valamennyi rálátásom az eddigiek alapján.

gta-v

A játék elkészítése a megfelelő: a környezet nagyon kidolgozott, nagyon jók a fények, az árnyékok, a napszakok változásai. A karakterek annyira nem kidolgozottak, de nem lesz ez zavaró. A város méretével sem lesz bajunk.

Ez a méret viszont nálam visszaüt. Nagyon sok feladat, küldetés lesz a játék során. Nem tudok ilyenkor mihez nyúlni, mit is vigyek? Valahogyan kicsúsznak a kezeim közül a küldetések emiatt. Nem érzem, nem látom át a végét. Az ekkora homokozó már nekem nem jó.

Érdekes volt hallgatni a Konnektor podkesztet, az ott elmondott dolgokkal is egyet tudok érteni. A GTA V nem az én játékom lesz – van ilyen – , ezzel persze senki kedvét nem akarom elvenni.