Gran Turismo 6 platina!

A Mikulás hozta meg számunkra ezt a játékot, a mai napon befejeztem a trófeázást, a platina is megjelent! Az elején a hévtől jobban haladtam, de később kicsit pihentem is és az ünnepek is közbe szóltak rendesen. nem gondoltam, hogy platina lesz egyáltalán valamikor.

gt6

Onnantól vált esélyessé, mikor a Super licence is bearanyozódott. Szerintem ez volt a legnehezebb ebben a játékban. Utána vérszemet kaphat az ember és rágyúr a trófeákra. A végén már csak egy maradt, az Autobarmy. Ehhez 12.700 km körüli futást kell produkálni. Nekem 7.500 km volt meg, kellett ehhez rendesen futtatni a gépet.

A választásom egy Red Bull lett. Egyéni gyakorlásban futottam egy 30 km-es pályán. Kiszámolható, hogy mennyi kört kellett teljesíteni. Időben is kemény volt, de tegnap rá tudtam gyúrni, ma meg már csak az “i”-re a pont kellett.

Jelenleg a játékban 90%-on állok, keresek még majd serlegeket, már minden csillag bezsebelve.

A BTH rövidítés, és ami mögötte van

Három éves ebben a formában a Gran Turismo-s lapom. Ennek apropóján egy bemutatkozó cikk jelenhetett meg rólunk a PSC-n. A cikket Paradroid írta, a képeket Menoh lőtte. Olvassátok:

Menoh képe

Üdvözlünk minden, a téma iránt érdeklődőt! Igaz, hogy a gt.ballor.hu szülinapi tortájára még jövőre is elég lesz egyetlen gyertya, viszont mégis csak magunk mögött hagytunk egy jeles alkalmat, így elérkezettnek láttuk az időt a bemutatkozásra; ehhez köszönjük a lehetőséget!
Tovább »

GéTéZés a hatossal

A hétvégén egy kicsit többet bele tudtam rakni ebbe a nagyszerű játékba. Tegnap jött a hír, hogy a BTH-ból az egyik tag már 100%-ra pörgette ki. Nekem ez még messze van. Olyan 52%-nál vagyok, és már kezd nehezedni azért. Én nem vagyok annyira jó versenyző, mint a többi.

Gondolkodom egy íráson, amiben a zenehallgatási dolgaimat foglalnám össze. Az aktualitását az adja, hogy itthon is elérhetőek már a legfőbb szolgáltatások. Meglátom még és ha lesz kedvem megírom.

Licence versenyek – GT6

Az oldalon a mai naptól elérhetővé váltak a Licence versenyek GT6-ra, csakúgy, mint korábban a GT5-nél. Az itteni versenyben nem csak a barátlistádba tartozó emberek idejét láthatod. Bárki feltöltheti a saját eredményeit, aki regisztrálva van az oldalon. Győzz le mindenkit, legyél Te az első! Elérhetőség a Licence menüpont alatt.

Gran Turismo 6

Licence tesztek olyan feladatokat tartalmaznak, amiket azért hoztak létre, hogy mindent megtanítsanak a vezetésről. Minden tesztnek van egy célideje. Az elért időd függvényében arany, ezüst vagy bronz trófeát kapsz. Egy bronz trófea megszerzése elegendő a sikerhez, de az igazi elismerésért érdemes próbálkoznod az arany trófea megszerzéséig.

Gran Turismo 6

Megérkezett a Gran Turismo 6 játék PS3-ra! Eljött ez a nap is, tegnap már le lehetett tölteni az előrendelőknek, de a játékot csak ma lehetett elindítani. A lemezeshez is néhol már idő előtt hozzá lehetett jutni.

Nekem a napom úgy alakult, hogy be tudtam ugrani nyitásra a lemezért. Sajnos nem volt már ünnepi kiadás, csak az alapot tudtam megvenni, de nem bántam.

GT6-3

Siettem is haza, hogy az install hamar véget is érjem. Komolyabb install nem volt, leszedett egy méretes frissítést. Erre kellett egy keveset várni.

A játék hozza a szokásos GT szintet. Idővel ahogy merülök benne, gondolom többet tudok írni róla. A grafika kicsit szebb lett, az autók fizikája is. Nagyon halványan talán még a hangok is. Erre volt a legtöbb panasz egyébként. Az online része is érdekes lesz, majd arra is rá kell próbálni rendesen.

PS4 elmélkedések

Az egyik utolsó cím volt, amit beszereztem a PS3-ra: a The Last Of Us volt. Kettő maradt, amit igazából le tudnék csökkenteni egyre. Az egyik a Beyond: Two Souls. Nagy várakozással érkezett, de a hírekből, tesztekből nem ütött akkorát. A másik játék a GT6.

ps4

Mondhatjuk, hogy ez az egyedüli, amiért még nem adom el a PS3-at (750-es vinyó van benne, gondolom még kapnék érte jó pénzt így). Illetve a másik ok, hogy nincs igazán jó, zúzó cím a PS4-re. Így nem sok értelme lenne a váltásnak. A GT6 viszont hosszabb szórakozást ígér. Remélem jó lesz, ill. az online része is fejlődni fog.

Egyelőre még azt nem döntöttem el, hogy milyen kiadásban veszem meg: a digitális és a lemezes között nem sok különbség van árban. Viszont a digitálisat nem lehet eladni stb. Nem mintha eladnám a GT6-ot.