A BTH rövidítés, és ami mögötte van

Három éves ebben a formában a Gran Turismo-s lapom. Ennek apropóján egy bemutatkozó cikk jelenhetett meg rólunk a PSC-n. A cikket Paradroid írta, a képeket Menoh lőtte. Olvassátok:

Menoh képe

Üdvözlünk minden, a téma iránt érdeklődőt! Igaz, hogy a gt.ballor.hu szülinapi tortájára még jövőre is elég lesz egyetlen gyertya, viszont mégis csak magunk mögött hagytunk egy jeles alkalmat, így elérkezettnek láttuk az időt a bemutatkozásra; ehhez köszönjük a lehetőséget!
Tovább »

Megújult a GT5-ös lapom

Régen gondolkozom egy fekete-szürke, sötétes árnyalatú lapon. Ez most ezzel megvalósult. Teljesen új alapokra helyeztem a kinézetet. A színek eltalálása eléggé meghatározza, hogy milyen lesz a végső lap. A feketéhez nem lehetett nagyon harsány színeket alkalmazni. Nem beszélve arról, hogy a táblagépek, mobilok kijelzője sokkal nagyobb fényerővel rendelkeznek.

A régi laphoz volt egy mobilos oldal, oda sajnos nem minden volt leprogramozva, csakis a legfontosabbak (egyelőre még marad a régi kis mobilos rész).

Ez a lap a mai követelményeknek megfelelően reszponzív dizájnt kapott. Ez azt jelenti, hogy minden eszközhöz “alkalmazkodik”, legyen az asztali gép, táblagép vagy egy okostelefon. A lap retina-ready, tehát nagyfelbontású böngészőkön is szép lesz. A hírekhez feltöltött korábbi képek nyilván még nem ilyenek, de az új cikkeknél igyekszünk szebb, jobb kinézetet adni a nagyfelbontású képekkel.

Az oldal linkje: gt5.ballor.hu Jó szórakozást és versenyzést az új lapon!