Gran Turismo 6 platina!

A Mikulás hozta meg számunkra ezt a játékot, a mai napon befejeztem a trófeázást, a platina is megjelent! Az elején a hévtől jobban haladtam, de később kicsit pihentem is és az ünnepek is közbe szóltak rendesen. nem gondoltam, hogy platina lesz egyáltalán valamikor.

gt6

Onnantól vált esélyessé, mikor a Super licence is bearanyozódott. Szerintem ez volt a legnehezebb ebben a játékban. Utána vérszemet kaphat az ember és rágyúr a trófeákra. A végén már csak egy maradt, az Autobarmy. Ehhez 12.700 km körüli futást kell produkálni. Nekem 7.500 km volt meg, kellett ehhez rendesen futtatni a gépet.

A választásom egy Red Bull lett. Egyéni gyakorlásban futottam egy 30 km-es pályán. Kiszámolható, hogy mennyi kört kellett teljesíteni. Időben is kemény volt, de tegnap rá tudtam gyúrni, ma meg már csak az “i”-re a pont kellett.

Jelenleg a játékban 90%-on állok, keresek még majd serlegeket, már minden csillag bezsebelve.

A BTH rövidítés, és ami mögötte van

Három éves ebben a formában a Gran Turismo-s lapom. Ennek apropóján egy bemutatkozó cikk jelenhetett meg rólunk a PSC-n. A cikket Paradroid írta, a képeket Menoh lőtte. Olvassátok:

Menoh képe

Üdvözlünk minden, a téma iránt érdeklődőt! Igaz, hogy a gt.ballor.hu szülinapi tortájára még jövőre is elég lesz egyetlen gyertya, viszont mégis csak magunk mögött hagytunk egy jeles alkalmat, így elérkezettnek láttuk az időt a bemutatkozásra; ehhez köszönjük a lehetőséget!
Tovább »

Gran Turismo 6

Megérkezett a Gran Turismo 6 játék PS3-ra! Eljött ez a nap is, tegnap már le lehetett tölteni az előrendelőknek, de a játékot csak ma lehetett elindítani. A lemezeshez is néhol már idő előtt hozzá lehetett jutni.

Nekem a napom úgy alakult, hogy be tudtam ugrani nyitásra a lemezért. Sajnos nem volt már ünnepi kiadás, csak az alapot tudtam megvenni, de nem bántam.

GT6-3

Siettem is haza, hogy az install hamar véget is érjem. Komolyabb install nem volt, leszedett egy méretes frissítést. Erre kellett egy keveset várni.

A játék hozza a szokásos GT szintet. Idővel ahogy merülök benne, gondolom többet tudok írni róla. A grafika kicsit szebb lett, az autók fizikája is. Nagyon halványan talán még a hangok is. Erre volt a legtöbb panasz egyébként. Az online része is érdekes lesz, majd arra is rá kell próbálni rendesen.

Megújult a GT5-ös lapom

Régen gondolkozom egy fekete-szürke, sötétes árnyalatú lapon. Ez most ezzel megvalósult. Teljesen új alapokra helyeztem a kinézetet. A színek eltalálása eléggé meghatározza, hogy milyen lesz a végső lap. A feketéhez nem lehetett nagyon harsány színeket alkalmazni. Nem beszélve arról, hogy a táblagépek, mobilok kijelzője sokkal nagyobb fényerővel rendelkeznek.

A régi laphoz volt egy mobilos oldal, oda sajnos nem minden volt leprogramozva, csakis a legfontosabbak (egyelőre még marad a régi kis mobilos rész).

Ez a lap a mai követelményeknek megfelelően reszponzív dizájnt kapott. Ez azt jelenti, hogy minden eszközhöz “alkalmazkodik”, legyen az asztali gép, táblagép vagy egy okostelefon. A lap retina-ready, tehát nagyfelbontású böngészőkön is szép lesz. A hírekhez feltöltött korábbi képek nyilván még nem ilyenek, de az új cikkeknél igyekszünk szebb, jobb kinézetet adni a nagyfelbontású képekkel.

Az oldal linkje: gt5.ballor.hu Jó szórakozást és versenyzést az új lapon!