Idegeneken túl

Ez a hét eléggé macerás volt. Itthon voltam táppénzen, aztán mikor mentem vissza csütörtökön, belém jöttek jobbról. Nem lett bajunk, inkább a kocsi tört: két ajtó, küszöb, tükör stb. Eddig megkíméltem, erre most lepusztították alattam. Ez van.

Míg itthon voltam, folytattam a Gotham sorozatot. Nem annyira Batman-es még, inkább olyan maffiás, de szerintem kezd már eléggé jól beindulni. Érdemes ránézni, aki még nem tette.

gotham

A Better Call Saul viszont az első 3 rész után csalódás. Nehezen bontakozik ki, nem is vicces, nem is olyan jó. Meglátjuk mi lesz belőle. A Breaking Bad-et nem hiszem, hogy űberelni fogja.

Régebben elkezdtük és tegnap este befejeztük az Alien sorozatot. Nekem továbbra is az első része tetszett legjobban. Akkor még kis kölök voltam, az kellemesen félelmetes és misztikus volt. Azt hiszem, nem fogom már többet ezt a négy filmet megnézni. A héten jelentették be, hogy lesz ötödik. Hááááát, nem tudom mennyire kell ezt már erőltetni. Lehet a Prometheus szállal kellene valami jóságot kezdeni, mert abban voltak jó részek, de elsiklott az is eléggé.

Újra Batman

A Beyond után kicsit kedvet kaptam, hogy ismét előkerüljön a PS3. A mostani PSN Plus keretén belül le lehetett tölteni ingyenesen a Batman: Arkham Asylum játékot. Neki is ugrottam. Az sem zavart, hogy már letoltam korábban.

Nagyon korrekt a játék. Nagyon jók a mozgások, a digizett szereplők mozgásai meg fenomenálisak. A Gotham sorozatba kezdtem bele és ott kezdenek bejönni ezek a “boss”-ok. Gondoltam rájuk nézek már kicsit jobban.

arkham-asylum

Ez a Batman sorozat nagyon jó lett! Azt hiszem a második rész is volt már PSN akcióban. Az Origins maradt ki, de hátha egyszer betolják.