Mozgalmas nap

Mozgalmas volt a mai nap, annak ellenére, hogy fejfájásom lett. Egy gyógyszert kellett egyek, majd kicsit pihenni kellett vele. Utána meg beindult.

Elég sok mindent hirdetek, most ma három dolgot adtam el. Két játékot raktam fel tegnap este eladásra, ma mindkettőt elvitték. Régebben hirdetem már az iPad-et, azt is ma sikerült eladni. Várom a Black Friday-t, hátha hoz valami jó árat nekünk. Kíváncsi vagyok, hogy iPad nélkül hogy vészelem át ezt a pár napot. Mert ugye csak kell venni egy újat…

Játszogattam még a Batman Origins játékkal. Kimaxoltam, vagyis annyit játszottam vele, hogy ebből most elég is. A full maxolás el fog maradni, mert a gyűjtögetős részt kihagyom. Ahhoz sok idő kell és annyit nem szánok rá.

TV

De rég írtam már. A héten az érettségi botrány volt a nagy szám. A matekot újra kell írni, vagy elfogadhatják az utolsó félévi jegyet érettségi jegynek. Érdekes döntés.

Ma meg aladtam a TV-met. Egy Thomson sztereo 72 cm-es volt szegénykém. Venni kéne újat! Néztem korábban a projektorosat, de 1-2 személyes, nem elölről nézve nincs jó képe. A palzmákról is össze+vissza hallottam infókat. Még félek tőlük, és akkor is olyat lenne érdemes venni, ami már a HDTV-t is tudja.

Na majd meglátjuk.