Diablo III

Amikor kijött a Diablo III, nagyon irigy voltam a PC-sekre. Nekem nincs PC-m, nem is akartam venni. Pláne emiatt nem. Nagyon pedzegették, hogy meg fog ez jelenni konzolra is. Kicsit kételkedve fogadtam, de végül mégiscsak megjelent.

diablo3

Ma több időt bírtam beletolni. Reggel ezzel kezdtem a napot, majd dél körül ismét ráfeküdtem. Két ACT volt hátra, de a hármassal olyan jól haladtam, hogy nem akartam már holnap átvinni az egészet, mert a fejemben ott lenne úgyis.

A legjobban az irányítástól tartottam, de nagyon jó lett a konzolos megoldás is. A grafika nagyon szép volt, változatosak az ACT-ok színhelyei. Az ellenfelek ill. a labirintusok néhol nagyok és kicsit unalmasak voltak. Nagyon jól szórakoztam ennek ellenére. Ajánlom mindenkinek! Lehet még egy Wizard karakterrel ki kellene próbálni.

Jó kis nap volt

Mi több, hétvége. A tegnap is nagyon jól telt és a mai is jó volt. Tegnap este úgy döntöttem, hogy felvetem egy kinti főzés gondolatát. Mivel most csak csirkehús volt itthon – a múltkor megettük a marha lábszárát -, ebből kellett alkotni.

A reggeli korai kelés után ment egy kis Diablo III. Már a harmadik Act-ban vagyok. Elvileg 4 van, remélem lesz energiám végig is vinni. Néhol ezek a labirintusok eléggé unalmasak. A grafika jó, az irányítás is teljesen jó (ettől féltem a legjobban, a Diablo II-t nyomtam még PC-n, azt ismertem).

Aztán indult a főzés. Szeretem ezt a kis kinti tevékenykedést. Jó nagy adag lett, egy fullos csirke lett benne. A nokedlit is én szaggattam bele – ez eléggé unalmas volt. Közben kellett a tűzre is rakni, a kutyát is el kellett néha hessegetni.

A leveshez palacsintát rendeltem. Azzal a legjobb. Ez bent készült. Kis ejtőzés volt a napon, majd az új bicikli felavatásképpen lenyomtunk egy laza 8 km-t. Vittünk vizet és természetesen ezt a kis bicikli kis kosarában kellett tartani.

Elfáradva hazaértünk, majd pihi után mentem és levágtam a füvet. ilyenkor már nem nő úgy, lehet, ez lesz ebben az évben az utolsó ilyen műveletem. Már lezuhizva várom a vacsorát.