Jó kis nap volt

Mi több, hétvége. A tegnap is nagyon jól telt és a mai is jó volt. Tegnap este úgy döntöttem, hogy felvetem egy kinti főzés gondolatát. Mivel most csak csirkehús volt itthon – a múltkor megettük a marha lábszárát -, ebből kellett alkotni.

A reggeli korai kelés után ment egy kis Diablo III. Már a harmadik Act-ban vagyok. Elvileg 4 van, remélem lesz energiám végig is vinni. Néhol ezek a labirintusok eléggé unalmasak. A grafika jó, az irányítás is teljesen jó (ettől féltem a legjobban, a Diablo II-t nyomtam még PC-n, azt ismertem).

Aztán indult a főzés. Szeretem ezt a kis kinti tevékenykedést. Jó nagy adag lett, egy fullos csirke lett benne. A nokedlit is én szaggattam bele – ez eléggé unalmas volt. Közben kellett a tűzre is rakni, a kutyát is el kellett néha hessegetni.

A leveshez palacsintát rendeltem. Azzal a legjobb. Ez bent készült. Kis ejtőzés volt a napon, majd az új bicikli felavatásképpen lenyomtunk egy laza 8 km-t. Vittünk vizet és természetesen ezt a kis bicikli kis kosarában kellett tartani.

Elfáradva hazaértünk, majd pihi után mentem és levágtam a füvet. ilyenkor már nem nő úgy, lehet, ez lesz ebben az évben az utolsó ilyen műveletem. Már lezuhizva várom a vacsorát.