Batman: Arkham Knight

Még a nyáron vettem, de valamiért hanyagoltam. Nem érdekelt annyira most a PS4. Aztán úgy gondoltam, nem várok tovább, lenyomom. Eléggé nyögve nyelősen kezdődött, behisztiztem rajta. Nem is jött be. Aztán egyre jobban húzott be, magával ragadott. A héten   ki is pörgettem.

BATMAN™: ARKHAM KNIGHT_20150922194952

BATMAN™: ARKHAM KNIGHT_20150922194952

Ma reggel viszont ismét vágyat éreztem, hogy eljussak Gotham városába. A mellékküldetések is eléggé finomak, úgyhogy azokat toltam. Nagyon jó, ajánlom!

Újra Batman

A Beyond után kicsit kedvet kaptam, hogy ismét előkerüljön a PS3. A mostani PSN Plus keretén belül le lehetett tölteni ingyenesen a Batman: Arkham Asylum játékot. Neki is ugrottam. Az sem zavart, hogy már letoltam korábban.

Nagyon korrekt a játék. Nagyon jók a mozgások, a digizett szereplők mozgásai meg fenomenálisak. A Gotham sorozatba kezdtem bele és ott kezdenek bejönni ezek a “boss”-ok. Gondoltam rájuk nézek már kicsit jobban.

arkham-asylum

Ez a Batman sorozat nagyon jó lett! Azt hiszem a második rész is volt már PSN akcióban. Az Origins maradt ki, de hátha egyszer betolják.

Gotham

A Batman filmek után a játékokkal játszogattam. Az első komoly Batman játék viszont eléggé jóra sikerült. Szépen felsorakoztatta a karaktereket, a bossokat. Korrekt és néhol nehéz harcokat kellett vívni a “főnökökkel”.

Gotham_1280

Most egy sorozatban tudhatjuk meg az előzményeket. Egészen a kezdetektől szemlélhetjük, hogy alakulnak át a gonoszok, kik is voltak valójában? Az első két részen vagyok túl. Azt kell mondjam, hogy a játékok jobbak voltak, de még nem lövöm le. Remélem jó kerekedik ki belőle későbbre.

Lassan beindul a sorozatszezon, jön a Homeland, a Revenge stb.

Origins bajok

Nemrég írtam, hogy készen lett az Origins. Utána szoktam még kicsit tolni a játékot, hiszen akkorra már jól fejlett vagyok, jó visszanézni a színhelyekre. Ill. bizonyos elmaradt mellékküldetések is beleférnek már olyankor. Így tettem a játékkal most is.

Az egyik kilépés után (rendesen léptem ki a játékból, nem kapcsoltam ki mentés közben stb.) corrupt save kiírást kaptam. Onnantól nem lehetett használni azt a korábbi kimentést. Egy végigjátszás meg kell, hogy a további opciókat elérjem.

Gondoltam egyet, megint neki is kezdtem. A második végigjátszás során nyilván jobban halad az ember. El is jutottam kb. a 2/3 részéig. Mentés, majd újra megkaptam ezt a hibát… Eléggé idegesítő. Utána is olvastam, nem csak én jártam így, valamiért hibás a játék. Én X360-on játszottam, nem tudom a többi platformon mi a helyzet. Boxon vigyázni kell (felhős mentés, vagy pendrive)!

Jó lett ez a Batman, de nagyon sok idegesítő bug maradt benne. Kár érte.

Batman: Arkham Origins

Délelőtt befejeztem a játékot. Nem is gondoltam, hogy ennyire a végén vagyok már. Ilyenkor rendesen szokott húzni magával. Hozzájárult, hogy tegnap viszonylag több időt bele tudtam rakni.

batman-arkham-origins

Aki szerette az előző részeket, az csalódni nem fog. Viszont tudnia kell: sok újdonságot nem hoz már a program. Kellemesek maradtak a bunyók (persze nekem a kombók már kicsit húzósak, a challenge részek ki fognak maradni), nagyon izgik a felülről, teremben ölős részek is. Joker ismét feldobja az egész hangulatot. Tovább »