24 #9

A múlthéten letoltuk a 24 (vagy 12) legutóbbi évadját. Már az fura volt, hogy ebből csak 12 rész volt, a helyszín is Londonba települt át.

24-finale

Nem mondom, hogy a 24 legjobb évadja volt. Néhol unalmassá vált kicsit, nem pörgött úgy, mint régen. Aztán az utolsó két részben behoztak minden elmaradást. Csavarták is rendesen, akcióztak is.

Szeptembertől sorozatok

A 24 és a Prison Break alatt szoktam rá az amerikai sorozatokra. Vannak köztük egészen jók, melyeket követtem is. A múlt évadban is jópárat néztem.

Elkezdték adni a Breaking Bad lezáró epizódjait, 9-10-11-et már láttam is. Kicsit érződik, hogy ki fog ez futni. Remélem jó lezárása lesz ennek a kiváló sorozatnak.

Várom még a Homeland új epizódjait is. Teljesen magával ragadott ennek a nézése is. Egyszerűen úgy van megalkotva, hogy nem jó belőle egyet nézni, várod a következőt. Ilyenkor szoktam betárazni és hármat összegyűjtve befogadni.

Előfordulhat, hogy belekezdek majd valami újba is. Nincs itt semmi eldöntve még. Ha beszippant, akkor hajrá. Sajnos a filmek annyira nem kötnek le, vagyis kevés igazán jó van köztük.